Concorso d’eleganza Villa d’Este

19/05/2023 - 09:30 to 21/05/2023 - 18:30

Concorso d’eleganza Villa d’Este, Cernobbio-Italy – 24-26 Maj 2019. Dita e ekspos dhe konkursit të elegancës RETRO në Villa Erba, Cernobbio - Como, Itali. Atmosferë, teknologji, artizanat që zgjon dekada shumë të hershme. Koha ndal me respekt përpara koleksionistëve që na i sjellin kaq të gjalla këto bukuri e trashëgimi botërore të rralla.

Concorso d'Eleganza Villa d'Este është ndoshta më prestigjiozja dhe padyshim më tradicionalja të mjeteve klasike, pasi u zhvillua për herë të parë në vitin 1929, epoka e artë e makinave aristokratike klasike. Pas rilindjes së viteve '90, konkursi ka parë të përmirësohen vit pas viti të gjitha përmbajtjet që karakterizojnë këtë lloj eventi: bukuria e vendit, mikpritja e patëmetë, organizimi efikas, programi në Villa d'Este, entuziazmi. i publikut, vëmendjen e shtypit dhe kanaleve televizive ndërkombëtare dhe në veçanti elegancën, origjinalitetin dhe gjendjen e konservimit të automotjeve të çmuar që marrin pjesë në këtë aktivitet. 

Për më shumë informacion klikoni në: https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/it/evento/presentazione/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime