International GS Trophy 2022

01/07/2022 - 12:45 to 26/08/2022 - 12:45

Shqipëria përzgjidhet si destinacioni i radhës nga @bmwmotorrad për Konkursin Ndërkombëtar GS në verën e vitit 2022! Një lajm fantastik për motosportin dhe për të pasionuarit e garave off-road me motor!

Më shumë informacion: www.bmwmotorcycles.com

#bmwmotorrad #enduro #gsmotor

#MakeLifeARide #Albania2022 #InternationalGSTrophy2022