Mille Maroc Classic Rally

12/05/2023 - 10:15 to 18/05/2023 - 18:15

Nisja nga Tangierja ku lindën tekstet më të bukura të letërsisë dhe veprat më të mira të artit në "Zemrën e Zgjedhur" të artistëve…

Drejtohuni për në qytetet e Rifit Maroken dhe fshatrave të vegjël autentikë me plazhet e tyre të mrekullueshme bregdetare që shquhen për bukurinë dhe pasurinë e trashëgimisë së tyre.

Shijoni ngjyrat bruz të ujit të detit të përzier me gjelbërimin e një natyre e cila të lë pa frymë.

Për më shumë informacion klikoni në: https://millemaroc.com/en/our-rallies/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime