Moto Ride Albania 1 - 3 Maj 2020

01/05/2020 - 08:00 to 03/05/2020 - 00:00

"Motoride Albania 1000 Eagles" edicioni i dyte në Shqiperi është një turne ndërkombëtar me motor katër-ditor që do të zhvillohet në data nga 1 me 3 Maj. Ky lloj festivali do t'ju ofrojë të njiheni në një menyrë ndryshe me vendin tonë duke u ndërthurur vendet më të mira në Shqipëri me historinë tonë, kulinarinë etj. Ky aktivitet organizohet nga Fondacioni EDS, në bashkëpunim me "Rrjetin Italian", Pilot.al dhe Bashkinë e Tiranës me mbështetjen e partnerëve dhe sponsorëve të tjerë. #motoridealbania #1000eagles #albaniainmoto #WeAreFMI

30 Prill - Nisja nga Porti i Barit

1 Maj - Durres, Sarandë

2 Maj - ButrintLlogaraVlorë, Berat

Web: motoridealbania.com 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=2kDYdI9LwC4

Fb: https://www.facebook.com/events/157792388972116/