Old Timer Fest 2021

Korça me RETRO & OLDTIMERS FEST 2021!

17/07/2021 - 08:00 to 19/07/2021 - 15:00

Nga Prizreni i traditave drejt Korçës lozonjare!

Oldtimer Club Prizren organizon edicionin e 16-të të takimit të Mjeteve Klasike, Oldtimer Fest 2021, në datat 17-18 korrik në Prizren e për ta vijuar festën në Korçë në datat 19-20 korrik!

Të ftuar për të qenë pjesë e këtij organizimi të kuruar me shumë dashuri nga miqtë tanë nga Prizreni, RETRO fton të gjithë RETRO-istat nga Shqipëria drejt një udhëtimi aventurash me koleksionistët dhe mjetet historike nga rajoni!

Më shumë detaje në ditët në vazhdim! 

#OldtTimerFest2021 #OldtimerClubPrizren #RETRO #FIVA #Prizren #Korça

@oldtimerclubprizren @fiva_classics @retro.albania @komunaeprizrenit @bashkiakorce @classichotelprizren @klankosovaofficial @abicarshia @liriprizren @hipodrum_kompleks @stonecastlewine @maxproreklama @winaks.ks @burak.motors @lulus.dance.academy @mkrs_mkos_mcys