Rally Albania 6-13 June 2020

06/06/2020 - 10:00 to 13/06/2020 - 10:00

Rally Albania 2020!

Heat will be on from 6-13 June!

Team is forming rapidly.

Hopefully we will return stronger and a wee faster too!

Jemi të lumtur të njoftojmë hapjen e regjistrimit dhe informacionin e plotë për Rally Albania 2020.

Shumë te reja dhe surpriza për edicionin e 2020  po bëhen gati

Numri i hyrjeve të kufizuara në 120 automjete, (Moto / Quad / 4x4 / SSV gjithsej).

Vizitoni faqen e internetit të Rally Albania për informacion dhe regjistrim në garë.

http://www.rallyalbania.org/

itenerari me datat: http://www.rallyalbania.org/ra_20/route-20.html 

Fcb: https://www.facebook.com/112054655516701/posts/rally-albania-20206-13-juneall-information-from-1-september-2019save-the-datewww/2332679486787529/  

video Promo: https://www.youtube.com/watch?v=KZgv9u4D4L8&t=7s

#akrapovic #motoxgeneration #dkmotoservis #partseurope #aurorarally #bartog #adventurespec #speedymousse #rallye4you #motomirci #haslachersuspension #husqvarna701 #rallycool #actiongraphers #nevergiveup