St Moritz International Concours of Elegance (ICE)

24/02/2023 - 08:45 to 25/02/2023 - 18:45

Konkursi Ndërkombëtar i Elegancës në St Moritz (ICE) mbahet çdo vit në liqenin e ngrirë të St Moritz, Zvicër. Prej disa vitesh ICE kombinon garat me një shfaqje duke harmonizuar mjetet klasike dhe atyre luksoze në një event unik dhe të papërsëritur.

Për më shumë informacion klikoni në: https://theicestmoritz.ch/


Apliko për t'u regjistruar në event

Të Dhëna Teknike Të Mjetit
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.
Files must be less than 15 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Anëtarësime