STEELWINGS MOTOFEST 2020! EDICIONI 12

01/05/2020 - 08:00 to 03/05/2020 - 00:00

Është bërë tashmë traditë që Motofest zhvillohet çdo vit duke mbledhur të gjithë dashamirësit e Harley Davidson dhe muzikës rrok.

STEELWINGS MOTOFEST 2020! EDICIONI 12! SHESHI SKËNDERBEJ!!

Prova teknike, Takohemi në Maj!

Fb: https://www.facebook.com/SteelwingsMCAlbania/