BMW 3.0 CSI

BMW 3.0 CSI

Modeli: BMW 3.0 CSI

Prodhuesi: BMW - Bayerische Motoren Werke AG

Viti i prodhimit: 1968-1975

Zotëruesi: Toni Rayan

Përshkrim:  Familja e autoveturave të lindura nga projekti E9 përbëhet nga modelet 2.8 CS, 3.0 CS, 3.0 CSi, 3.0 CSL dhe 3.0 CSLi. Së bashku me sedanët e serisë E3, BMW E9s formojnë një familje më të madhe të quajtur (por jo "zyrtarisht") Neue Sechs (ose New Six).