Daimler - Benz - W 115

Daimler - Benz - W 115

Modeli: Daimler - Benz 

Prodhuesi: Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1971

Zotëruesi: Dritan Cullhaj

Vendndodhja: Durrës

Përshkrim: Modelet Mercedes-Benz W114 dhe W115 janë prezantuar për herë të parë në vitin 1968 dhe ndryshojnë nga njëra-tjetra sipas fuqisë së tyre motorike. Modelet W114 kanë motorë me gjashtë cilindra (230, 250 dhe 280), ndërsa modelet W115 kanë motorë me katër cilindra (200, 220, 230 dhe 240)