Fiat 123 Argenta

Fiat 123 Argenta

Modeli: Fiat 123 Argenta

Prodhuesi: Fiat

Viti i prodhimit: 1983

Zotëruesi: Andi Voka

Përshkrim: Fiat Argenta është një makinë e madhe familjare e prodhuar nga viti 1981 deri në vitin 1985. Ishte një azhurnim gjithëpërfshirës i Fiat 132 dhe Fiat i fundit i prodhuar në masë me motor të rrotave të pasme (Rear - wheel drive) deri në vitin 2016.

Ky model ishte i disponueshëm vetëm në stilin e trupit sedan / sallon.