Ford Taurus LTD

Ford Taurus LTD

Modeli: Ford Taurus LTD

Prodhuesi: Ford

Viti i prodhimit: 1973

Zotëruesi:  Agron Gjeloshaj

Përshkrim: Ford LTD, prodhuar në vitin 1973! Ford LTD përfaqëson një gamë automjetesh të prodhuara nga Ford Motor Company nga viti 1965 deri më 1986.LTD prezantoi opsione dhe karakteristika të rezervuara
kryesisht për modele më luksoze si: Lincoln dhe Mercury.