Gaz- M20 Pobjeda

Gaz- M20 Pobjeda

Modeli: Gaz-M20 "Pobjeda"  

Prodhuesi: Gaz, Rusi

Viti i prodhimit: 1956

Zotëruesi: Vigan Karkini

Përshkrim: Ky version është prodhuar nga viti 1946–1958 në Rusi dhe nga viti 1951–1973 në fabrikën në Poloni.