Mercedes-Benz SL 350

Mercedes-Benz SL 350

Modeli: Mercedes-Benz SL 350

Prodhuesi: Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1971

Zotëruesi: Dante Saraçi

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Mercedes-Benz SL (R107) dhe SLC (C107) janë automjete të cilat u prodhuan nga Mercedes-Benz nga viti 1971 deri në 1989, pra seria e dytë më e gjatë e prodhuar pas G-Class.