Mercedes - Benz SL 450

Mercedes - Benz SL 450

Modeli: Mercedes-Benz SL 450

Prodhuesi: Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1979

Zotëruesi: Kreshnik Asllani

Vendndodhja: Fier

Përshkrim: Modelet R107 (Sl) janë 2 vendëshe cabriolet, pasardhëse të W113 SL - Class. Mercedes-Benz R107(SL) dhe C107(SC) janë prodhuar nga viti 1971 deri më 1989.