Mercedes - Benz SL450

Mercedes - Benz SL450

Modeli: Mercedes - Benz SL450

Prodhuesi: Mercedes - Benz

Viti i prodhimit: 1975

Zotëruesi: Ervis Cejne

Vendndodhja: Lushnje

Përshkrim: Mercedes-Benz R107, SL 450 i vitit 1975. Modelet R107 (SL) janë 2 vendëshe cabriolet, pasardhëse të W113 SL - Class. Mercedes-Benz R107(SL) dhe C107(SLC) janë prodhuar nga viti 1971 deri më 1989.