Mercedes-Benz SSK

Mercedes-Benz SSK

Modeli: Mercedes Benz SSK Cabriolet Replika

Prodhuesi: SL-Class/Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1980

Zotëruesi: Ervin Kaftira

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Benzinë, manual, restauruar totalisht, modifikim i modelit SL 280. Mjeti ka targa dhe qarkullon në rrugë.