Mercedes Benz W114

Mercedes Benz W114

Modeli: Mercedes Benz W114

Prodhuesi: Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1975

Zotëruesi: Kostandin Dine

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Modelet Mercedes-Benz W114 dhe W115 janë prezantuar për herë të parë në vitin 1968 dhe ndryshojnë nga njëra-tjetra sipas fuqisë së tyre motorike. Modelet W114 kanë motorë me gjashtë cilindra (230, 250 dhe 280), ndërsa modelet W115 kanë motorë me katër cilindra (200, 220, 230 dhe 240). Mjetit i janë ruajtur karakteristikat origjinale.