Mercedes-Benz W116 280SE 1978< >
<
>

Modeli: Mercedes-Benz W116 280SE

Prodhuesi: Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1978

Zotëruesi: Izmir Vataksi

Vendndodhja: Shkodër

Përshkrim:

Mercedes-Benz W116 280SE është një model i famshëm i prodhuar nga prodhuesi gjerman Mercedes-Benz për periudhën 1972-1980. Modeli W116 ishte pjesa e parë e serisë S-Class, 280SE është një version i saj, me motor 6 cilindra në linjë dhe një kapacitet prej 2.8 litra.

Dizajni i W116 ishte i veçantë dhe luksoz për vitet '70, duke e bërë atë një nga modelet më të pëlqyera për koleksionistët e makinave klasike.

  

Anëtarësime