Mercedes-Benz W123

Mercedes-Benz W123

Modeli: Mercedes-Benz W123

Prodhuesi: Mercedes-Benz

Viti i prodhimit: 1983

Zotëruesi: Mentor Doda

Përshkrim: Mercedes-Benz W123, 200 D prodhuar në vitin 1978. Modeli W123 është cilësuar si një nga Mercedes-ët më të suksesshëm; i ndërtuar shumë mirë, i qëndrueshëm dhe i besueshëm. Ky model u pasua nga W124, në vitin 1985.