MTZ- 82

MTZ- 82

Modeli: MTZ- 82

Prodhuesi: MG - RUSI

Viti i prodhimit: 1960 – 1986

Sasia e prodhuar: 3 000 000 mjete

Zotëruesi: Nuredin Kurti

Përshkrim: Prodhuar 62 modele dhe mbi 3 000 000 njësi deri në vitin 1995.