Volkswagen Beetle Maggiolino

Volkswagen Beetle Maggiolino

Modeli: Volkswagen Beetle Maggiolino

Prodhuesi: Volkswagen, Gjermani

Viti i prodhimit: 1979

Zotëruesi: Klert Hadroj

Vendndodhja: Durrës

Përshkrim: Automjeti është në proces restaurimi, me motor 1300cc dhe i targuar. Volkswagen Beetle, emri zyrtar i të cilit është Volkswagen Type 1, informalisht në gjermanisht Käfer (që do të thotë "Brumbull"). I njohur me shumë pseudonime në gjuhë të tjera, VW Beetle është prodhuar dhe tregtuar nga Volkswagen-i deri në vitin 2003.