VOLKSWAGEN VW116 1200

VOLKSWAGEN VW116 1200

Modeli: VOLKSWAGEN VW116 1200

Prodhuesi: Volkswagen, Gjermani

Viti i prodhimit: 1975

Zotëruesi: Artan Zefi

Vendndodhja: Shkodër

Përshkrim: Automjeti është restaruar nga pronari i tij, një proçes i cili ka zgjatur rreth 6 muaj.

Volkswagen Beetle, emri zyrtar i të cilit është Volkswagen Type 1, informalisht në gjermanisht Käfer (që do të thotë "Brumbull"). I njohur me shumë pseudonime në gjuhë të tjera, VW Beetle është prodhuar dhe tregtuar nga Volkswagen-i deri në vitin 2003.