Vespa Pk

Vespa Pk

Modeli: Vespa Pk

Prodhuesi: Piaggio&Co

Viti i prodhimit: 1982

Zotëruesi: Eris Mehja

Vendndodhja: Shkodër

Përshkrim: Vespa PK u prezantua në vitin 1982 në Milano si motra më e vogël e Vespa PX dhe si pasardhëse e modeleve më të vogla: Vespa 50 dhe Vespa 125 Primavera ET3.