Vespa PX 125

Vespa PX 125

Modeli: Vespa PK50XL

Prodhuesi: Piaggio&Co

Zotëruesi: Syrgen Cani

Viti i prodhimit: 1985

Vendndodhja: Shkodër

Përshkrim: Vespa PX u prezantua për herë të parë në vitin 1977 në Milano, si linja e re e Vespa. Sistemi elektronik i ndezjes u aplikua në modelet që vijuan(Vespa PX125E dhe Vespa PX150E).