Apr 14 Wed 2021

Një udhëtim targash në Shqipërinë e ndaluar dikur - artikull i Larry Luxner

Tridhjetë vite më parë, kur president i SH.B.A ishte George H.W.Bush, Jugosllavia ishte akoma një

May 01 Fri 2020

Retro Personazh Nga Karantina Gentian Bici

Përshëndetje Z. Gentian Bici! Si jeni?

Përshëndetje!

Si i keni kaluar këto ditë brenda në shtëpi të izoluar?

Jan 29 Wed 2020

Njoftim për të gjitha institucionet mbiidentifikimin dhe inventarizimin e mjeteve që paraqesin rëndësi historike ekoleksionimi

Njoftim për të gjitha institucionet mbi identifikimin dhe inventarizimin e mjeteve që paraqesin rëndësi historike e koleksionimi!

Të nderuar,

Nov 02 Sat 2019

“N’GAZ” – 20 vjetori i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor

Fjala e kryeministrit në 20-vjetorin e themelimit të DPSHTRR, koleksioni “RETRO”

Zonja dhe zotërinj

Sep 16 Mon 2019

Pandival 1.1

Retro.al i bashkohet këtë të Dielë, më 22 Shtator, eventit Pandival 1.1, i cili është edicioni i parë i festivalit shqiptar kushtuar gjeneratës së parë të Fiat Panda.

Sep 10 Tue 2019

Tirana si pjesë e #EuropeanMobilityWeek 16-22 Shtator 2019!

Tirana si pjesë e #EuropeanMobilityWeek 16-22 Shtator 2019!

Aug 30 Fri 2019

Peaks of the Adriatic mbërrin në Shqipëri!

Peaks of the Adriatic mbërrin në Shqipëri!

Aug 09 Fri 2019

RETRO feston në Korçë

RETRO feston në Korçë! Në fundjavën më të bukur verore 16-18 Gusht 2019, na gjeni bashkë me koleksionistët korçarë të mjeteve historike në qytetin plot tradita të Korçës!

Apr 15 Mon 2019

RETROPUBLIK

Projekti RETRO - DPSHTRR organizon në datën 24 Prill 2019, ora 09:00 -16:00, ''RETROPUBLIK'' në ambientet e COD - Center For Openness And Dialogue.