Verifiko Mjetin

Jeni një adhurues i mjeteve historike dhe dëshironi të importoni, të blini apo të restauroni një mjet të vjetër? 

Nuk jeni i sigurt nëse ky mjet plotëson kushtet për t'u bërë pjesë e RETRO? 

Plotësoni formularin e aplikimit për të verifikuar nëse mjeti që dëshironi të blini, importoni apo restauroni mbart vlerat e nevojshme historike për t'u bërë pjesë e Koleksionit dhe Regjistrit Zyrtar të Mjeteve Historike Retro.

 

  Apliko për Retro

Anëtarësime