Katalogu Retro

Katalogu Retro është një mozaik që ilustron rrugën e automobilizmit shqiptar ndër vite. Përmbajtja e tij është lidhur thellësisht me kujtesën dhe emocionet njerëzore.

I shkruar në dy gjuhë, shqip dhe anglisht, mund të blihet te bibliotekat e Adrion LTD në Sheshin Skënderbej dhe në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.

Porositeni online në faqen zyrtare të Adrion Ltd

Anëtarësime