Evente

 • Epirius Mountain Bike Challenge

  May 22 2021

  22/05/2021 - 08:00 to 30/05/2021 - 13:00

    Epirius Mountain Bike Challenge 22-30 Maj 2021   7 Dite- 4 Shtete - Greqi, Shqipëri, Mali i Zi, Kroaci.   Për më shumë informacion klikoni në:   https://eaob.eu/?...
 • Rally Albania

  Jun 05 2021

  05/06/2021 - 08:00 to 12/06/2021 - 13:00

    Rally Albania 05-12 Qeshor 2021.   Për më shumë informacion klikoni në:   https://eaob.eu/index.php/228-albanie-rally
 • Albania Raid: 4 -11 September 2021

  Sep 04 2021

  04/09/2021 - 08:00 to 11/09/2021 - 13:00

  Spectacular Routes! (Moto/Quad/SSV/4x4) Për më shumë informacion klikoni në: http://www.albaniaraid.com
 •   Illyriaraid

  Oct 02 2021

  02/10/2021 - 08:00 to 10/10/2021 - 13:00

    120 Makina -8 Dite- 7 Shtete - Greqi, Bullgari, Maqedonia e Veritu, Shqipëri, Mali i Zi, Bosnja, Kroaci.  Edicioni ''Fall" 2-10 Tetor 2021. Për më shumë ...
 • Via Dinarica

  Oct 03 2021

  03/10/2021 - 08:00 to 11/10/2021 - 13:00

    Via Dinarica 3-11 Tetor 2021   Për më shumë informacion klikoni në:   https://eaob.eu/index.php/222-via-dinarica-2020  
 • International GS Trophy 2022

  Jul 01 2022

  01/07/2022 - 12:45 to 26/08/2022 - 12:45

  Shqipëria përzgjidhet si destinacioni i radhës nga @bmwmotorrad për Konkursin Ndërkombëtar GS në verën e vitit 2022! Një lajm fantastik për motosportin dhe për të...

Pages