BMW 316i (E30) 1991< >
<
>

Modeli: BMW 316i (E30)

Prodhuesi: BMW 

Viti i prodhimit: 1991

Zotëruesi: Gëzim Ziu

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim:

Në mesin e variantëve të E30, BMW 316i (E30) zë një vend të veçantë. Ai u prezantua në vitin 1991 dhe është i pajisur me një motor benzinë me katër cilindra, me kapacitet 1.6 litra ose 1596 cc. Ky motor, i njohur si "BMW M40," përdor teknologjinë e avancuar të injeksionit elektronik të karburantit.

 

Anëtarësime