BMW 320i (E30) 1990< >
<
>

Modeli:BMW 320i (E30)

Prodhuesi: BMW 

Viti i prodhimit: 1990

Zotëruesi: Angjela Kola

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: 

BMW 320i është një automjet prodhuar nga kompania gjermane BMW (Bayerische Motoren Werke). Ky model bën pjesë në kategorinë BMW Seria 3 me linja elegante dhe aerodinamike. BMW 320i është i pajisur me një motor benzine të rreshtuar 4-cilindër, motori standard ofron një kapacitet prej 2.0 litër dhe fuqinë e rreth 181 kuaj fuqi (134 kW). Kjo seri është e pajisur me sistemin e infotainment BMW iDrive, ekran të integruar, ndihmues parkimi, etj.

  

  

Anëtarësime