BMW 505i (E28) 1986< >
<
>

Modeli: BMW 505 (E28)

Prodhuesi: BMW

Viti i prodhimit: 1987

Zotëruesi: Elis Ndoni

Vendndodhja: Fier

Përshkrim:

BMW 5 Series (E28) është një model i prodhuar nga kompania gjermane BMW në vitet 1981-1988. Kjo është e para e serisë së modelit të njohur 5 Series, një linjë automobilash e suksesshme që ka qenë një pjesë e rëndësishme e portofolit të BMW për një kohë të gjatë.

Modeli 505i në veçanti është një version i veçantë i BMW 5 Series (E28) dhe një model ekskluziv që u prodhua për disa tregje të veçanta, duke përfshirë edhe atë të Greqisë. 

Me përparimin e teknologjisë dhe inovacioneve të BMW, 5 Series (E28) u bë një standard për cilësinë dhe performancën.

 

  

Anëtarësime