Chrysler LeBaron

Chrysler LeBaron

Modeli: Chrysler LeBaron

Prodhuesi: Chrysler Imperial LeBaron

Viti i prodhimit: 1990

Zotëruesi: Altin Çupi

Vendndodhja: Mat, Peshkopi

Përshkrim: Chrysler LeBaron, prodhuar në vitin 1985. Rrugëtimi i Chrysler LeBaron (ose Chrysler Imperial LeBaron) nisi gjatë viteve '30-të, si një makinë luksi, për të konkuruar Lincoln dhe Packard. Në vitin 1982, LeBaron ishte prodhimi i parë amerikan cabriolet që nga koha e Cadillac Eldorado në 1976.