Citroën 2CV Spacek

Citroën 2CV Spacek

Modeli:  Citroën 2CV Spacek

Prodhuesi:  Citroën

Viti i prodhimit:  1975

Zotëruesi:  Besnik Hysaj

Përshkrim:  Citroën 2CV Spacek, prodhuar në vitin 1975. Ndërmjet viteve 1948 - 1988 në Francë (dhe në Portugali nga 1988 deri në 1990), u prodhuan më shumë se 3.8 milion 2CV, së bashku me mbi 1.2 milion furgonë të vegjël të njohur si "fourgonnettes".