Dodge Polara

Dodge Polara

Modeli:Dodge Polara

Prodhuesi: Lincoln

Viti i prodhimit: 1967

Zotëruesi: Pirro Rafti

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Dodge Polara e vitit 1967,  një mjet i pazakontë e origjinal emëruar sipas Polaris Star në kohën kur Amerika ishte e magjepsur nga gara hapësinore gjatë viteve '60. Pajisur me sirenë dhe fenerë të posaçëm si një makinë policore për kontrollin e kufijve.