Fiat Zastava 750

Fiat Zastava 750

Modeli: Fiat Zastava 750

Prodhuesi:  Zastava Automobili, ish Jugosllavia

Viti i prodhimit: 1983

Zotëruesi: Haris Hoxhallari

Përshkrim: Kompania e makinave Jugosllave Zastava, duke punuar me Fiat ka prodhuar modelet Zastava 1300 dhe Zastava 1500. Zastava vazhdoi të prodhonte vetëm 1300-ën kur Fiat e ndërpreu prodhimin në vitin 1967. Në vitet 70’, u shtuan pajisje dhe modele më të mira të quajtura DeLuxe dhe 1300E.