FSC Zuk A 07 1990< >
<
>

Modeli: FSC Zuk A 07

Prodhuesi: Fabryka Samochodów Ciezarowych (FSC)

Viti i prodhimit: 1990

Zotëruesi: Arben Prrenjasi

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: 

FSC Zuk A07 u prodhua në Poloni nga Fabryka Samochodów Ciezarowych (FSC), në vitet 1967-1998. Kjo ishte një kohë kur kërkesa për mjete transporti të vogla ishte e lartë në Poloni dhe në Europën Lindore në përgjithësi. Zuk A07 u bazua në një dizajn të vjetër gjerman të njohur si Barkas B1000, i cili ishte i prodhuar në ish-Gjermaninë Lindore.

  

Anëtarësime