International Harvester Scout II 1980< >
<
>

Modeli: International Harvester Scout II

Prodhuesi: International Harvester Company (IHC)

Viti i prodhimit: 1980

Zotëruesi: Artur Almeta

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: International Harvester Scout II është një SUV prodhuar nga kompania amerikane International Harvester Company (IHC) në periudhën 1971-1980. Scout II është modeli i dytë i serisë Scout, pas Scout 80/800. International Harvester Scout II ka qenë objekt i dëshirës për koleksionistët dhe pasionistët e makinave historike. Ai shquhet për dizajnin ikonik, aftësitë e terrenit dhe trashëgiminë e tij në tregun e SUV-ve.

Anëtarësime