Lincoln Continental Mark IV

Lincoln Continental Mark IV

Modeli:Lincoln Continental Mark IV

Prodhuesi: Lincoln

Viti i prodhimit: 1975

Zotëruesi: American Autogarage

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Lincoln Continental Mark IV, viti 1975, një veturë personale luksoze modelet e së cilës u shitën dhe tregtuan nga departamenti Lincoln i Ford Motor Company nga vitet 1972 deri në 1976. Mark IV u rrit në madhësi ndaj paraardhësit të tij Continental Mark III dhe rivalit të tij Cadillac Eldorado.