Lotus Esprit SE 1990< >
<
>

Modeli: Lotus Esprit SE

Prodhuesi: Lotus

Viti i prodhimit: 1990

Zotëruesi: Adrian Domi

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: Lotus Esprit është një makinë sportive britanike i cili u ndërtua nga Lotus Cars në fabrikën e tyre Hethel në Angli midis 1976 dhe 2004. Lotus Esprit është ndër të parat nga modelet poligonale të "letrës së palosur" i projektuar nga Giorgetto Giugiaro.

Anëtarësime