Mercedes-Benz 250SE 1966< >
<
>

Modeli: Mercedes-Benz W108 250SE

Prodhimi:  Mercedes - Benz

Viti i prodhimit: 1966

Zotëruesi: Besnik Cullhaj

Vendndodhja: Kavajë

Përshkrim: 

Mercedes-Benz W108 250SE është një model luksi prodhuar nga Mercedes-Benz midis viteve 1965 dhe 1972. Ajo i përket seri W108/W109, e cila ishte e famshme për sofistikimin dhe tiparet e përparuara për kohën.

Kjo makinë është pajisur me një motor benzinë 2.5 litra, i cili ështe në gjendje të prodhojë rreth 150 kuaj fuqi. Ajo ka injeksion të karburantit (nga këtu dhe shkronja "SE") dhe motori është i lidhur me një transmetues manual me katër shpejtësi.

 

  

Anëtarësime