Mercedes-Benz C107 450SLC 1980< >
<
>

Modeli: Mercedes-Benz C107 450SLC

Prodhuesi: Mercedes Benz

Viti i prodhimit: 1980

Zotëruesi: Aleks Kola

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: 

Mercedes-Benz C107 450SLC është prodhuar nga Mercedes-Benz nga viti 1971 deri në 1981.

450SLC është i pajisur me një motor V8 4.5 litër, i cili ofron një përformancë të shkëlqyer. Ky model është gjithashtu i njohur në garat e motorsportit, siç janë Rally Dakar dhe gara të tjera të klasit të lartë.

 

Anëtarësime