Mercedes-Benz R129 500SL 1993< >
<
>

Modeli: Mercedes-Benz R129 500SL

Prodhuesi: Mercedes Benz

Viti i prodhimit: 1993

Zotëruesi: BENJA 0303

Vendndodhja: Tiranë

Përshkrim: 

Mercedes-Benz R129 500SL është një model i shkëlqyeshëm i prodhuar nga Mercedes-Benz në fillim të viteve 1990. Kjo është pjesë e serisë së klasës SL (Sport Leicht) të Mercedes-Benz, e cila ka një histori të gjatë dhe të suksesshme si një linjë e veturave sportive dhe kabrioletëve të cilët kombinojnë luksin, performancën, dhe teknologjinë e avancuar të automobilave.

Modeli 500SL përbëhet nga një motor V8 5.0 litër, që siguron fuqinë dhe performancën e lartë që pritet nga një automjet i kësaj klase.

Edhe sot, modeli 500SL i R129 mbetet i vlerësuar për dizajnin e tij klasik, performancën e fuqishme dhe teknologjinë e avancuar për kohën, duke u konsideruar si një nga ikonat e automobilizmit të viteve 1990 dhe shumë i dëshiruar për koleksionistët e automobilave klasike.

  

Anëtarësime