Mercedes - Benz W110 190C

Mercedes - Benz W110 190C

Modeli: Mercedes - Benz W110 190C

Prodhuesi: Mercedes - Benz

Viti i prodhimit: 1964

Zotëruesi: Kudret  Kuka

Vendndodhja: Fier

Përshkrim: Mercedes - Benz W110 190C, prodhuar në vitin 1964. Modelet 190c dhe 190Dc ofruan të njëjtën hapësirë ​​të brendshme dhe në bagazhe si seritë e W111, por me motorë më të vegjël dhe më eficentë. Për këtë arsye, këto modele ishin jashtëzakonisht të famshme mes taksistëve.