Mercedes Benz W115

Mercedes Benz W115

Modeli: Mercedes Benz W115

Prodhuesi: Mercedes Benz

Viti i prodhimit: 1976

Zotëruesi: Xhejnis Plasa

Përshkrim: Mercedes - Benz W115, prodhuar në vitin 1976.Modelet W114 dhe W115 janë prezantuar për herë të parë në vitin 1968 dhe ndryshojnë nga njëra-tjetra sipas fuqisë së tyre motorike.