Mercedes Benz W115

Mercedes Benz W115

Modeli: Mercedes Benz W115

Prodhuesi: Mercedes Benz

Viti i prodhimit: 1972

Zotëruesi: Redi Pajtroni

Përshkrim: Mercedes - Benz 220D W115, prodhuar në vitin 1972. Modelet W114 dhe W115 janë prezantuar për herë të parë në vitin 1968 dhe ndryshojnë nga njëra-tjetra sipas fuqisë së tyre motorike.