Mercedes SSK (Replika) 1965< >
<
>

Modeli: Mercedes SSK (Replika)

Prodhuesi: Volkswagen (shasia dhuruese)

Viti i prodhimit: 1965

Zotëruesi: Klodian Balliu

Vendndodhja: Dibër

Përshkrim:

Mercedes SSK është një ikonë e famshme e historisë së automobilizmit, dhe replika e tij ruan trashëgiminë stilistike dhe performancën e modelit origjinal. Ky model u prodhua nga kompania gjermane Mercedes-Benz në vitin 1928 dhe është një shembull i rrallë i elegancës dhe fuqisë së vitit të Artë të automobilizmit. Replikat e Mercedes SSK janë krijuar me përkushtim për të sjellë kthimin në kohën e shkëlqimit të modelit origjinal. 

  

  

Anëtarësime