Opel Rekord Series E

oper

Opel Rekord Series E

Modeli: Opel Rekord Series E

Prodhuesi: Opel (General Motors)

Viti i prodhimit: 1982

Zotëruesi: Gezim Hazizaj

Vendndodhja: Levan, Fier

Përshkrim: Automjeti është në proces restaurimi. Opel Rekord është një makinë ekzekutive e cila  u ndërtua në 8 gjenerata midis viteve 1953 dhe 1986.Janë shitur afërsisht rreth 10 milion njësi gjatë asaj periudhe. Në vitin 1986, Opel Rekord u zëvendësua nga Opel Omega.