Peugeot 204

Peugeot 204

Modeli: Peugeot 204

Prodhuesi: Peugeot 

Viti i prodhimit: 1973

Zotëruesi: Llazar Bogdani

Vendndodhja: Tiranë 

Përshkrim: Peugeot 204, prodhuar në vitin 1973. Peugeot 204 është një makinë e vogël familjare e prodhuar midis 1965 dhe 1976.Ajo u lançua në Paris në 23 Prill 1965 dhe u bë makina më e shitur në Francë nga 1969 deri në 1971.