Porsche 911 2.4 Targa

Porsche 911 2.4 Targa

Modeli: Porsche 911 2.4 Targa

Prodhuesi: Porsche

Viti i prodhimit: 1971

Zotëruesi: Llazar Bogdani

Vendndodhja: Elbasan

Përshkrim: Porsche 911 2.4 Targa, prodhuar në vitin 1971. Emri "Targa" e ka origjinën nga gara famëkeqe "Targa Florio", në Siçili. Në këtë garë Porsche rezultoi shumë i suksesshëm dhe si rezultat e pagëzoi me këtë emër.

Nëse doni të dini më tepër rreth këtij modeli, ndiqni videon këtu: 

https://youtu.be/-2bbp4Hukjc